Gigi Hadid bekräftar graviditeten med Zayn Malik


Bild: Nytimes


En dag efter att ryktet spreds på sociala medier att supermodellen Gigi Hadid är gravid, bekräftar hon nu med egna ord att så är fallet.


- Vi önskar att vi kunde ha berättat det på våra egna villkor”, säger Gigi.


Gigi Hadid, 25, och Zayn Malik, 27, väntar sitt första barn ihop. Det bekräftade Gigi själv när hon på torsdagen gästade Jimmy Fallons talkshow via videolänk.


– Uppenberligen önskar vi att vi kunde ha berättat det på våra egna villkor. Vi är väldigt förväntansfulla och glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, säger hon.


Nyheten läckte ut i amerikansk media på onsdagen. Uppmärksamma fans hade redan då upptäckt en rad hintar på Gigis sociala medier.


I helgen som var firade Gigi Hadid sin 25-årsdag. I en bild som hon postade på Instagram står hon och håller i sifferballonger. Ballongerna har rosa och blå snören, något som fick fansen att misstänka att Gigi även hade passat på att fira ett så kallat gender reveal party där könet på en kommande bebis avslöjas.Gigis egen mamma, Yolanda Hadid, berättade för holländsk media att hon skulle bli mormor.


– Självklart är vi väldigt exalterade. Jag är exalterad över att bli mormor i september, sa Yolanda till RTL Boulevard.


Det återstod då inte annat för Gigi än att själv bekräfta nyheten för Jimmy Fallon.

– Jag vill inte vara den där personen som säger ”de växer upp så fort så njut av det nu”, men det är faktiskt sant. Så överdriv inte men var närvarande, säger Fallon till Hadid.


– Ja, jag försöker och speciellt under dessa omständigheter är det en trevlig guldkant att kunna vara hemma tillsammans och verkligen uppleva det dag för dag, svarar Hadid.


– Grattis till Zayn också, och om ni behöver någonting, ring farbror Jimmy, säger Fallon.

Gigi och Zayn började dejta 2015 men gjorde slut 2018. I vintras återförenades de efter uppbrottet och har varit ett par igen sedan dess.


#gigihadid #zaynmalik #jimmyfallon #pregnant #gravid #kändisskvaller #Kändisnyheter #flashmagazine


Bild: TT


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby