Gina Dirawi om: hoten, hatet och flykten


Bild: Bonnier Broadcasting


Gina Dirawi ledde Musikhjälpen, var julvärd i SVT och programledde Melodifestivalen, allt under två månaders tid – och blev utsatt för en enorm mängd dödshot.


Nu berättar tv-profilen i Skvalan om hur hennes kropp slutade fungera av stressen och rädslan, något som gjorde att hon valde att lämna Sverige under en period.


I tidigare intervjuer har Gina berättat att stor del av hatet var främlingsfientligt, och att det till och med gick så långt att hon på grund av säkerhetsskäl tvingades ha övervakningskameror i sin lägenhet.


Bild: Märta Thisner


Otryggheten ledde så småningom till att hennes kropp reagerade.


– Jag började få spasmer. Jag kunde alltså sitta och skaka i minuter. Jag fick ont i hela kroppen hela tiden. Det är fibromyalgi, som en kronisk sjukdom. Det var mycket fysiska saker som hände. Min kropp var någon helt annanstans. Berättar hon


Med tiden blev tillvaron allt annat än hållbar, och för att hitta tillbaka till sig själv och komma bort från det som varit valde Gina till slut att dra sig undan offentligheten en stund.


Hon berättar att hon kände en längtan efter att komma närmare naturen, och att hon till slut valde att fly till Costa Rica i Centralamerika.


– Jag levde i ett djungelhus på stranden utan väggar. Första nätterna sov jag med en köttkniv vid huvudet, för att jag fick upp en känsla av att det varit mycket sorg på platsen. Då tänkte jag så här ‘det inte är bra att ha en köttkniv och behöva använda den, men nu måste jag faktiskt skydda mig själv’.


– Om jag blir mordhotad när jag leder Kalle Anka, tror du inte då att jag ska sitta med en köttkniv när jag bor i ett hem utan väggar, avslutar hon.


#ginadirawi #kändisnyheter #skvalan #kändisskvaller #kändis #flashmagazine #hot

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby