Grammy Awards 2020: Billie Eilish blev en historisk vinnare


Natten till måndag hölls musikbranschens mest ärofyllda gala i Los Angeles, nämligen Grammy Awards 2020.


Sångerskan Billie Eilish blev den yngsta någonsin att kamma hem de fyra tyngsta priserna och hyllade fansen i ett tal på galan.


Billie Eilish, har tagit världen med storm. Hennes låtar och videor har streamats mer är 15 miljarder gånger och tillsammans med brorsan Finneas O’Connell, 22, har hon avslutat fyra utsålda turnéer i Nordamerika.


Nu har hon dessutom blivit historisk! Natten till den 27 januari blev hon nämligen den yngsta artisten någonsin att kamma hem de fyra tyngsta kategorierna på Grammy Awards 2020 – det vill säga Årets album, Årets skiva, Årets låt och Årets nya artist.När hon vann kategorin Bästa nya artist gick hon och Finneas upp och höll tal där hon hyllade sina fans.


– I huvudsak tycker jag att fansen förtjänar allt. Jag känner det som att det inte har pratats tillräckligt om dem ikväll, och de är den enda anledningen till att någon av oss är här överhuvudtaget. Så tack till alla fans. Ni gör att det är värt det.


#billieeilish #grammyawards2020 #grammyawards #kändisskvaller #kändisnyheter #hollywood #sångerska #artist #kändis #gala #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby