Gunilla Persson's nakenbilder sprids på porrsajter


Hollywoodfrun visar nakenbilden som redan börjat spridas på porrsajter.


Gunilla Persson, 61, överraskar som vanligt. Hollywoodfrun som är djupt troende är ingen vi förknippar direkt med nakenhet. Men Gunilla har alltid haft en förmåga att överraska oss.


De flesta av oss har sett de avklädda bilderna från Hollywoodfruns framgångsrika modellkarriär på 80-talet. Men något hon varit tydlig med är att hon inte gillar spekulativ nakenhet och porr.


Men en vacker kvinnokropp är inget som behöver skylas anser Gunilla som visar upp en bild från när hon var höggravid. Bilden togs av den välkända fotografen Agneta Eckemyr som hade New York som bas.


På sin blogg skriver Gunilla själv om bilden:

– Agneta Eckemyr tog den har bilden på mig (jag har många fler) och ni trodde väl aldrig att ni skulle få se en nakenbild på mig!!! Men jag tycker den är så vacker så jag kunde inte låta bli. Agneta var en duktig fotograf och jag och säkert många fler saknar tiden på Manhattan med henne. God bless her.


Men nu verkar det som att fel personer lagt sina händer på Gunillas bild. Den sprids nämligen på webbsidor med pornografiskt karaktär, avslöjar stoppa pressarna.


#gunillapersson #svenskahollywoodfruar #kändisskvaller #flashmagazine


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby