Här är de trevligaste (och otrevligaste) kändisarnaAlla har vi dåliga dagar, till och med om du är en kändis. Och att vara följd av fans, paparazzis och media kan absolut sabba humör och tålamod. Ändå lyckas vissa kändisar vara schyssta, medan andra är raka motsatsen.


När sajten diply.com listar kändisvärldens good och bad guys har de låtit främst fans, fakta och tidigare kolleger säga sitt.


Här är tre av de otrevligaste:


1. Ariana Gande


Att Ariana tyckte det var ”lite kul” att slicka på munkar i en butik vet de flesta vid det här laget. Händelsen fångades på film, som spred sig som en löpeld över världen. Utöver den incidenten har hon gjort sig rejält osams med både fotografer, medarbetare och faktiskt sina egna fans: som hon ”önskade skulle dö” när hon vände ryggen åt dem under en signering.


2. Justin Bieber

Justin hamnar på topplistan för att han har spottat på publiken och dessutom betett sig allmänt illa och otrevligt mot omgivningen. Att han tog en kisspaus i en restaurangs städskåp gjorde inte saken bättre. Divastilen inkluderar också extremt höga krav när det blir dags för turné, specialdesignade sängkläder och ett eget kockteam som lagar mat döpt efter hans låtar.


3. Mariah Carey

Divornas diva ? En tidigare kollega berättar hur han fått vänta utanför hennes rum i tre timmar, eftersom hon skulle vila. När hon vaknat fick de absolut inte se henne i ögonen och skulle hon gå in i samma rum som dem var de tvingade att gå ut. När de jobbat klart skulle de få äta mat, men den valde Mariah att servera sina hundar mitt framför näsan på dem.


Och här är tre av de trevligaste kändisarna:


1. Selena Gomez

En tidigare medarbetare som jobbat med Selena under en turné berättar om stjärnans stora hjärta. Som tack för allas arbete överraskade hon med en stor fest för alla som jobbat med henne. Dessutom fick alla en varsin iPad och ett presentkort motsvarande 1 000 kronor på iTunes. Dessutom tog hon sig tid att tacka alla personligen, något som uppskattades enormt.


2. Daniel Radcliffe

Harry Potter-fanet Michael berättar hur han sprang på självaste Harry Potter på en pub i England. Han tog mod till sig och berättade för Daniel hur mycket han uppskattat hans insatser i filmerna och förväntade sig inte mer än en tack och en autograf. Men Radcliffe tog sig tid att prata om både privatliv och skådespelandet och presenterade också Michael för sina vänner.


3. Tom Cruise

Under en talk show valde Tom Cruise att  presentera sig och hälsa på alla medarbetare bakom och kring kameran innan han tog sig tid att prata med programledaren. ”Han hälsade och verkade intresserad av oss och vad vi hade att säga”, berättar en av källorna. När showen var slut gjorde han samma sak igen, men denna gången tackade han för sig.


#kändisar #otrevlig #trevlig #flashmagazine #kändisskvaller #kändisnyheterRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby