Här är en liten sneak peak på Selena Gomez kommande smink-linje "Rare Beauty"


Vad har Rihanna, Millie Bobby Brown, Kesha och Selena Gomez gemensamt, bortsett från att de är boss ladies ? De har naturligtvis sina egna sminklinjer.


Selena Gomez har arbetat hårt för att skapa en ny makeup-linje, och nu har vi äntligen fått en lite sneak peak på hur det ser ut.


Hon la nyligen upp en video Instagram som visar upp vad som sker bakom kulisserna och vad vi har att förvänta oss av hennes märke Rare Beauty, uppkallad efter sitt senaste album.


- jag har arbetat med det här specialprojektet i två år och kan officiellt säga att Rare Beauty lanseras i @sephora-butiker i Nordamerika i sommar!Gomez ses som testar några få nyanser av olika läppstift, hon erkänner att hon är super nervös inför lanseringen av varumärket.


- Att vara sällsynt handlar om att vara bekväm med dig själv. Jag har slutat försöka vara perfekt. Jag vill bara vara jag," säger hon i videon.


- Jag tror att Rare Beauty kan vara mer än ett skönhetsmärke," fortsatte hon. "Jag vill att vi alla ska sluta jämföra oss med varandra och bara börja omfamna vår egen unikhet. Ni definieras inte av ett foto, ett liknande eller en kommentar. Sällsynt skönhet handlar inte om hur andra ser dig. Det handlar om hur du ser dig själv.


#selenagomez #rarebeauty #makeup #skönhet #beauty
Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby