Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Här uppträder Molly Sandén under OscarsgalanNattens stora snackis var Molly Sandéns framträdande med den nominerade låten Husavik under Oscarsgalan 2021. Låten vann ingen Oscar – men Molly Sandéns show var otrolig.Den 93:de upplagan av Oscarsgalan hölls inatt. Den stora filmfesten sa nej till att göra ett stort Zoom- eller Teamsmöte, och stjärnorna befann sig på plats på centralstationen Union station.


Men det var inte alla som var på plats. Det fanns de som tog emot sina priser från andra platser i världen. Som exempelvis Florian Zeller som befann sig i Paris när han kammade hem en Oscar för The Father.


Någon annan som inte befann sig på plats i Los Angeles under galan, men som spelade en viktig roll under den stora filmfesten var Molly Sandén. Hon uppträdde med den Oscarsnominerade låten Husavik, från filmen Eurovision Song Contest: The story of Fire Saga – hela vägen från Island.


Framträdandet höll till utomhus, och på scenen med henne fanns en barnkör klädda i matchande stickade tröjor. Molly själv var klädd i en otrolig klänning designad av Selam Fessahaye, och i slutet av showen blev det fyrverkerier.Men någon Oscar blev det inte. I kategorin bästa originalsång var det istället Fight for you från filmen Judas and the Black Messiah, med H.E.R, Dernst Emile, Tiara Thomas, som vann en Oscar. Nominerade i samma kategori var även låten Hear my voice från The trial of the Chicago 7, låten Io si (Seen) från Med livet framför sig och låten Speak now från One night in Miami.


Molly Sandéns ord efter Oscarsgalan 2021

På sin Instagram story tackar Molly Sandén för allt fint som sagts kring hennes framträdande.


”Dröm. Tack för alla fina ord”, skriver Molly.