Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Högberga Gårds Uteservering är öppen!På en saltstänkt klippa högt ovan vardagen, firas vårvärmens ankomst. Med det sagt; uteserveringen är öppen hos Högaberg Gård och du är varmt välkommen!Med en hisnande utsikt över Stockholms inlopp och med en fantastisk vy över de sista skärgårdsöarna i farleden in till huvudstaden, tronar Högberga Gård. Anläggningen är centralt belägen på Lidingö, och byggdes av konstmecenaten Klas Fåhraeus år 1911. Idag erbjuds extravaganta möten i form av konferens, bröllop, weekends och fester.


I september år 2010 öppnade Högaberg Gård Sveriges första toscanska vinfabrik och under våren 2016 slog de upp dörrarna till Högberga Havsspa.Vår i luften och solens strålar värmer stolsryggarna på terrassen. Borden dukas för max 4 gäster och det är rikligt med avstånd mellan borden. Även utomhus.


Grönskan - och doften av nyklippt gräs - snart är vi där. Det kommer en sommar i år också.


Däckstolshäng för litet gäng. På första havsparkett. Också den perfekta platsen om man vill sitta utomhus och jobba mitt i veckan. Hemmajobba borta helt enkelt. Läs mer om Vardagsweekend här »


En konferens ute i det fria - varför inte.Havsterrassen i Paviljongen. För möte med ensamrätt eller för relax i Högberga Havs-SPA som bjuder bad i varm källa, kallbad, bastu, jacuzzi och relax. hAvkoppling med stor A.Någonting att fira. Högaberg Gård dukar gärna upp stenbordet vid havskanten exklusivt för er. Ett frieri, en födelsedag, någon som tar studenten eller bara fira livet.


Varmt välkommen till herrgårdsterrassen vid Stockholms inlopp. Hitta hit »