Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Har du testat lash lift? Här är allt du behöver veta om franstrendenSugen på att testa lash lift? Här är allt du behöver veta om ögonfranstrenden!Vad är lash lift?

Ett lash lift innebär att man lyfter och färgar fransarna så att hela fransen syns och ser fylligare ut. När fransarna böjs uppåt ser ögonen mer öppna ut och ger ett piggare intryck.


Vad är bäst – lash lift eller ögonfransförlängning?

Vid ett lash lift, till skillnad från ögonfransförlängning, används bara de egna fransarna. Då slipper du riskera att fransarna faller av och blir ojämna. Men resultatet blir inte heller lika uppenbart med lash lift, så är du ute efter en riktig wow-effekt så är kanske ögonfransförlängning alternativet du ska välja!


Hur länge håller lash lift?

Ett lash lift håller sex till åtta veckor. Du bör inte använda smink de första 24 timmarna, men sedan går det bra med icke-vattenfast mascara. Att använda mascara ofta kan dock göra så att fransarna tappar volym tidigare.


Hur går ett lash lift till?

Först bestäms vilken form som passar dina fransar. Har du kortare fransar behöver du exempelvis mer raka fransar som pekar uppåt medan längre fransar behöver mer kurva. Sedan placeras fransarna på en silikonplatta som innehåller ett serum och produkter som bidrar till att skapa formen och färgen på fransarna. Efter en timme på silikonplattan är fransarna klara!
Vem kan göra Lash Lift?

Är lash lift något för alla? Här är några saker att hålla koll på om du funderar på att göra en fransbehandling.