Har Isabel Adrian och Steve Angello gått skilda vägar?


Bildkälla: Femina


Ända sedan stjärn-DJ:n Steve Angello, 37, och hans fru Isabel Adrian, 42, flyttade hem till Stockholm från soliga Los Angeles har paret omgivits av en rad skilsmässorykten. paret träffades 2006 och år 2013 gifte de sig.


Paret har flera gånger tvingats dementera det ihärdiga påståendet om separation men de vill inte riktigt avslöja någonting för pressen. Och nu har nya spekulationer om ett uppbrott uppstått efter att paret brutit upp från Stockholm och flyttat till sin gård i Skåne.


Men på sin Instagram skriver Isabel:


– Vi lämnade Stockholm idag. Vi är vana vid att ständigt växla boenden men kände att på grund av läget var det dags att bestämma en bas för en tid framöver. Gården i Skåne har funnits med oss längst och är den plats i Sverige som känns som hemma.


Det framgår inte om paret kommer bo kvar i Skåne eller om det bara är nu under corona-krisen som man dragit sig tillbaka i isolering.


– Vill tillägga att vi har varit i frivillig karantän i veckor, rest hit utan att träffa en kotte och bor nu utan en granne i syne, skriver Isabel.


Förhoppningsvis kan de ihärdiga skilsmässoryktena kring Isabel och hennes make upphöra nu en gång för alla efter inlägget.


#isabeladrian #steveangello #kändisskvaller #kändisnyheter #kändismagasin
Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby