Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Hudens sommardröm är här – möt Fresh Raspberry & Cool DaisyÄntligen känns det som att sommarens lata dagar med sol, blomster och saftiga bär snart är inom räckhåll! Som stämningssättare inför sommaren lanseras nu två nya, veganska kroppsvårdsserier i special edition – blommigt svalkande Cool Daisy och fruktigt syrliga Fresh Raspberry.FRESH RASPBERRY

Fresh Raspberry lever upp till sitt namn med sin fräscha doft av nyplockade hallon – syrligt, saftigt och med gröna inslag. Den skrubbar, rengör, fräschar upp och återfuktar normal till torr hud – allt med vårdande hallonolja och fruktextrakt från hallon.FRESH RASPBERRY WHIPPED BODY BUTTER 200 ML, 195:-

Fresh Raspberry Body Butter är perfekt för törstig hud på varma sommardagar! Med hjälp av ett gäng Community Fair Trade-ingredienser som sheasmör, aloe vera, kokosnötsolja och avokadoolja blir huden återfuktad och vårdad utan kladd.


FRESH RASPBERRY HYDRATING BODY MIST 100 ML, 125:-

Denna återfuktande body mist kombinerar hallonoljan med hållbart producerad hyaluronsyra för att ge huden en lätt och snabb fuktboost on-the-go. Svalkande, uppfriskande och hallondoftande, såklart. En skön bonus är den naturligt fina lystern.


FRESH RASPBERRY SHOWER GEL 250 ML, 70:-

Ett givet val för en somrigt uppfriskande touch på dina duschstunder. Fresh Raspberry Shower Gel ger dig en rikligt löddrande duschgel, med fruktextrakt som friskar upp och klär huden med den så karaktäristiska hallondoften.


FRESH RASPBERRY EXFOLIATING BODY SCRUB 250 ML, 195:-

Ett skonsamt exfolierande förspel till seriens duschgel. Fresh Raspberry Gel Body Scrub har en lockande mjuk konsistens med hallonfrön och valnötsskal som ger huden en mild skrubbning så att den känns skönt uppfräschad och len.


COOL DAISY

Säsongens andra special edition-serie är Cool Daisy – en blommig sommardröm som är berikad med extrakt från tusensköna. Serien har en lätt, fräsch och blommig doft med noter av äpple, kamomill, tusensköna, näckros, jasmin med en bas av cederträ.COOL DAISY BODY YOGURT 200 ML, 145:-

Cool Daisy Body Yogurt är en fräsch och svalkande dröm för varma sommardagar. Gelkrämen sjunker in på nolltid, och låser in rejäla doser fukt i 48 timmar med hjälp av Community Fair Trade-producerat sheasmör från Ghana och ekologisk mandelmjölk från Spanien.


COOL DAISY SHOWER GEL 250 ML, 70:-

Bli inte förvånad om du hoppar in i duschen både morgon och kväll i sommar – det är lätt hänt med Cool Daisy Shower Gel. Duschgelen löddrar och ger en klar känsla på huden, och ett blommigt doftäventyr för näsan.


COOL DAISY HYDRATING BODY MIST 100 ML, 125:-

Cool Daisy Hydrating Body Mist ger dig en superfräsch kroppsspray som bjuder huden på en omedelbart svalkande och uppfriskande fuktboost. Hållbar hyaluronsyra och extrakt från tusensköna står för den hjälpande handen. Snabbabsorberande, kladdar inte och lämnar en naturligt fin lyster.