Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Hudvård i "världsklass" vi har testat Sapienics hudvård -Probiotisk hudvård är en ny verklighet inom hudvårdsindustrin.Ny forskning har slagit fast att de mikrober (bakterier, virus etc.) som vi har på och i huden är det absolut viktigaste för att vi ska ha en frisk och levande hud. Detta har även bidragit till att Probiotisk hudvård idag är en ”het trend”…


Nästan alla Sapienics ingredienser kommer från länder i Södra Afrika. För att hitta nya effektiva växtextrakt så har de besökt flera avlägsna områden där människor har en mer traditionell livsstil än vad vi har. Eftersom sapienic är extremt intresserade av huden så har de noterat att dessa personer nästan alltid har en fantastiskt fin hud, trots att de spenderar över 8 timmar per dag i direkt solljus.

Men hur kommer det sig ?


Den världsberömde fotografen Jimmy Nelson har länge fotograferat och dokumenterat livet hos människor i jägar- och samlarsamhällen b.la Himba-folket.


Hudinflammationer som t.ex. akne och eksem inte finns bland Himba-folket och detta gäller inte bara dem. Gång på gång så har forskare studerat jägar- och samlarsamhällen och alla har kommit fram till samma slutsats. De som lever en mer traditionell livsstil har inga hudinflammationer.

Läs mer..Sapienic har tagit fram denna fantastiska och revolutionerade hudvårds-serie för känslig hud. Den stör inte ut barriärsfunktionen med ytaktiva ämnen som vi hittar i annan hudvård. De använder milda konserveringsmedel och ett enda doftämne för att minska risken för känslig hud.


Flashmagazines skönhets-redaktör Angelica Tärnsby har haft äran att under en tid testa Sapienics unika och fantastiska hudvård.Angelicas historia:

"Min hud har hunnit bli 36 fantastiska vårar. Men med ålder kommer såklart problem med huden. Den tappar sin elasticitet och efter att ha varit utsatt för stark sol, vind och vatten och genomlidit 9-tales tortyr liknande hudvårds-rutiner i form av vatten, tvål och återfuktning med feta nivea-krämer och mycket arbete framför datorskärmar, så mår huden inte som den borde. Jag lider av en torr hy som har varit svår att återfukta hur mycket dyra produkter jag än överraskat den med".


"Därför var jag tacksam att få chansen att testa Sapienics hudvård för att se vad den kunde åstadkomma. Och WOW jag är mer än förvånad över resultatet. Jag har aldrig känt mig så återfuktad "hela dagen". Min hy ser frisk med ett naturligt lyster, något jag länge längtat efter".

Foto: Flashmagazine
Sapienic Boost

Sapienic Acid för obalanserad hud


Oljebaserat serum med vår världsunika mikrobiom-omvälvande ingrediens – Sapienic Acid.


Sapienic acid är helt unikt för oss människor och är den mest verksamma fria fettsyran i det mänskliga sebumet. Det har nyligen upptäckts en koppling mellan en brist på Sapienic acid i sebum ger en ökad risk för akne och eksem. Sapianic Acid motverkar att patogener kan kolonisera sig på vår hud


Personlig upplevelse: Jag säger bara wow vilken fantastisk produkt. Aldrig tidigare har jag testat en produkt som vid första användningen återfuktat huden och lämnar den med ett naturligt Glow som håller hela dagen. Sapienic Boost har varit en del av min kvälls-rutin de senaste veckorna och har förändrat min hud på djupet.


Applicera Sapienic Boost efter Lipids, men innan Serum, på kvällen. Med detta serum som ett tillskott utöver PRIME lipids Oil och PRIME serum så får du den maximala hudvårds-upplevelsen som man alltid är ute efter men aldrig hittar.


Pris: 1,599.00kr

3 x 0.14 fl.oz. / 3 x 4 ml refill-flaskor


100% naturlig Ekologiskt certifierad av COSMOS Koldioxidneutral Plastneutral Inga djurtester VeganPRIME Lipids

Aktiva oljor för en åldrad hud


Ren Ximenia-olja har en bevisad anti-ageing effekt som ökar hudens fasthet, elasticitet och motverkar rynkor. Denna mångsidiga olja har även visat sig skydda huden från toxiner och minimera risken för en känslig hud.


Använd 2 till 4 droppar vid fet hud eller 4 till 10 droppar vid torr hud. Skräddarsy mängden olja efter ditt unika hudtillstånd.Personlig upplevelse: En återfuktande olja i sin hudvårdsrutin är ett MÅSTE för oss torrisar! PRIME lipids är en återfuktande olja som är första steget i rutinen. Jag har använt 4 - 10 droppar då jag har en torrare hy som behöver mer fukt.


Jag blev positivt överraskad när jag använde PRIME lipids första gången. En dryg olja som är lätt att massera in i huden. Huden plockar upp oljan snabbt och lämnar huden len utan att kännas kladdig. Perfekt produkt att använda innan du lägger din makeup för att få en fin återfuktad look.


Pris: 929.00kr

0.67 fl.oz. / 20ml


100% naturlig

Koldioxidneutral

Plastneutral

Inga djurtester

VeganMakeup Remover

Med Kaolinlera


En mjölkaktig lera som avlägsnar make-up utan att skada hudens sebum.


Vi tror inte på att använda rengöring, men om du använder make-up så måste du kunna ta bort detta… noggrant. Vår Make-up remover är det valet som bevarar så mycket som möjligt av din huds sebum.


Kaolinlera drar ut toxiner samtidigt som den ger en mild peeling.Personlig upplevelse: Hörde vi någon säga "världens bästa makeup remover"? För det är precis vad denna produkt är. En skonsam / krämig rengöring av huden som avlägsnar smuts och makeup skonsamt utan att irritera huden eller lämnar den med en torr yta. Efter användning känner man sig mjuk och återfuktad och detta innan vi ens börjat applicera de andra produkterna i Sapienics hudvård.


Jag jämförde denna rengöring med två andra i mitt badrumsskåp. Sapienics makeup remover avlägsnade 80% mer smuts och makeup än vad de andra produkterna klarade av. Helt klart en rengöring värd att investera i.


Pris: 459.00kr

5.07 fl.oz. / 150ml pumpflaska i glas


100% naturlig

Ekologiskt certifierad av COSMOS

Koldioxidneutral

Plastneutral

Inga djurtester

VeganPRIME Serum

Vattenbaserade ämnen för åldrad hud


Denna produkt innehåller vattenlösliga ämnen som b.la. GABA, Hyaluronsyra, Probiotika-lysat och Prebiotika som boostar hudens fuktnivå.


GABA och Acmella extrakt lugnar musklerna i ansiktet och reducerar på så vis rynkor. Hyaluronsyra ökar hudens fukthalt och minskar på så sätt uppkomsten av fina linjer.
Personlig upplevelse: Alla älskar vi ett bra serum! Och detta PRIME serum förtjänar en guldmedalj. Serumet har en vattnig konsistens som snabbt absorberas av huden och lämnar den silkeslen och mjuk. Applicera PRIME serumet efter PRIME lipids för att maxa återfuktningen av huden under dagen.


Personligen gillar jag serum som inte är kladdiga i konsistensen vilket kan kännas för tungt för huden att bära under dagen. Detta serum är lätt på huden men gör sitt jobb.


Pris: 1,139.00kr

1.0 fl.oz. / 30 ml glasförpackning med pipett


100% naturlig

Ekologiskt certifierad av COSMOS

Koldioxidneutral

Plastneutral

Inga djurtester

Vegan

Upplevelsen av Sapienics hudvård är över förväntan. Detta är produkter i världsklass som Flashmagazine rekommenderar starkt till er läsare. När du testat denna hudvårds-serie kommer du aldrig mer vilja återvända till din tidigare hudvårds-rutin.


Stora favoriten är Sapienic Boost i kombination med oljan PRIME Lipids.