Ida Warg och Alexander Pärleros, nära på att göra slut


Bildkälla: Modette


Det är i en öppen och ärlig video på Ida Wargs YouTube kanal som profilerna berättar vad det var som gjorde att deras kärlekssaga var nära på att få ett hastigt slut.


Profilerna Ida Warg och Alexander Pärleros har varit ett par i hela nio år. Ida arbetar idag som influenser, youtuber, författare samt träningsprofil på heltid, medan maken Alexander Pärleros driver en av Sveriges största poddar. Han åker även runt och föreläser i landet och har även släppt en bok.


Paret bor tillsammans i centrala Stockholm tillsammans med gemensamma sonen Elvis

Ida och Alexander driver tillsammans podden "Sånt är livet" där de pratar öppet om allt mellan himmel och jord – bland annat om sitt förhållande och motgångarna man kan komma att stöta på i en relation där man lever väldigt olika och träffas väldigt sällan.


Samma ämne valde de att ta upp i Idas senaste Youtubevideo där de berättade att det faktiskt varit nära på att ta slut mellan dem under en period när dom nästan aldrig träffades. 


Bildkälla: GALA Magazine


– Jag har haft väldigt svårt att släppa in folk. Det har att göra med min barndom där jag fått med mig en del positiva saker men även en hel del negativt. Jag har varit väldigt egocentrisk och är en stark individualist. Jag gör saker hela tiden och har svårt att lita på andra runtomkring, säger Alexander och fortsätter: 


– Så efter sju år av vårt förhållande hade ingenting riktigt hänt. Vi hade varit ihop och typ hängt lite på helgerna. Det kunde lika gärna ha tagit slut så efter sju år friade jag så vi gifte oss, Ida blev gravid och vi köpte lägenhet, avslutar Alexander. 


– På något sätt så tror jag även att det kan vara det som gjort att vi hållit ihop. Att vi låtit varandra leva separata liv, inflikar Ida. 


#idawarg #alexanderpärlerosRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby