Ida Wargs inlägg väcker starka reaktioner: "hur äckligt priviligerad får man vara"


Bildkälla: Ida Warg instagram


Det är när YouTube stjärnan och bloggaren Ida Warg publicerar en post på sin Instagram, där hon förklarar att hon tagit avstånd från nyheter sedan hon födde sonen Elvis, som följarna delar upp sig i två läger.


Idag skriver:


- Kom på idag att jag inte kollat på nyheterna på över 6 månader. Egentligen för att Elvis inte tillåter mig för om TV:n sätts på vill han kolla på barnprogram. Men brukar inte kolla annars heller då det ofta bara är negativa nyheter och jag blir för påverkad. De allra viktigaste nyheterna får man reda på ändå på annat sätt. Någon annan som inte heller kollar eller tycker ni bara jag är knäpp?


Många av följarna håller med Ida och beskriver hur dom själva tagit avstånd från nyheter då dom enbart innehåller negativitet som smittar av sig på humöret.


Men... så har vi den där klicken med följare som alltid måste lyfta ett pekfinger och skälla ut personer som inte smeker deras synsätt medhårs:


- Men snälla människa hur äckligt priviligerad får man vara egentligen som stänger ute omvärldens problem? Jag är så trött på alla er influencers som lever i en jävla kapitalistisk bubbla, skriver en följare.


Ida låter sin inte hållas:


- Nu lugnar vi oss lite. Jag stänger inte ute allt. Jag får reda på det som är viktigt ändå utan att följa nyheterna.
Prints: från bloggen bloggbevakning som uppmärksammade dramat först.

#idawarg #bloggbevakning #flashmagazine #bloggare #nyheter #svenskayoutubersRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby