Influencern Felicia Aveklew flyttar till Stockholm


YouTubern och influencer-profilen Felicia Aveklew lämnar hemstaden Malmö flyttar till Stockholm igen.


Det är i sin senast uppladdade video på kanalen som Felicia Aveklew, 22, berättar att hon packar väskan och återvänder till storstaden Stockholm.


- Jag har berättat på kanalen att jag skulle titta på lägenhet, men mer än så har jag inte snackat. Och det är som så att jag flyttar från Malmö den 29 januari, säger hon.


- Det blir Stockholm igen, jag ville aldrig bo i Malmö. Det var när jag och mitt ex köpte lägenhet i Malmö då han aldrig trivdes i Stockholm som jag flyttade hit, men nu har vi gjort slut, och jag har bestämt mig för att jag vill tillbaka, fortsätter hon.


Vi antar att Felicia som jobbar heltid som influencer söker sig tillbaka till storstaden av den anledningen - Det är i Stockholm allt händer.


Felicia är en av de svenska influenserna som år 2016 blev repostad av ingen mindre än Kylie Jenners företag Kylie Cosmetics. Anledningen var en bild som Felicia tagit med Kylie Jenners populära läpprodukter.


- På bilden har jag använt hennes läpp-produkter. Jag har mixat två stycken så hon tyckte väl att färgen blev fin. Berättar Felicia


Instagram: Kylie Cosmetics


#feliciaaveklew #kyliejenner #kyliecosmetics #influencer #youtuber
Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby