Influencern Sophie Elise fick silikonbröst i rumpan


Bildkälla: Vaaju


Den norska influencerprofilen Sophie Elise berättar nu att rumpoperationen hon gjorde för fyra år sedan var livsfarlig. Hon hade nämligen fått bröstimplantat i rumpan.


För fyra år sedan åkte den norska influencer-profilen Sophie Elise Isachsen, 24, till Istanbul i Turkiet för att utföra en såkallad BBL "Brazilian buttlift". I sin blogg har Sophie Elise tidigare berättat att hon gjorde operation för att det var "billigt".


I oktober så förklarade Sophie att hon ångrade ingreppet och planerade en resa till Los Angeles. Där var planen att försöka återställa rumpan till sitt ursprungsskick. 


Bildkälla: Sophie Elise instagram


På Instagram går nu Sophie och berättar om mardrömmen hon blev varse om först efter ett möte med en kirurg i Los Angeles.


- Jag vet inte ens hur jag ska lägga fram det här men jag kommer bara säga det – det visar sig att jag har gått runt med bröstimplantat i min rumpa sedan min operation i Turkiet. Det är inte bara helt galet utan även extremt farligt. Jag kan knappt föreställa mig hur många unga tjejer som har samma sak utan att ens veta om det. Jag skäms men mest är jag arg att det är så här dom gör affärer...för att det är billigare?", skriver hon på Instagram.


Hon avslutar med en uppmaning till alla de som går och funderar på att göra ett liknande ingrepp.


- Gör ordentliga efterforskningar och om något låter för bra och för billigt för att vara sant, så är det förmodligen det. Även om det här var pinsamt att berätta så kanske det hjälper någon", avslutar hon sitt inlägg på Instagram.


Sophie Elise har nu opererat ut implantaten från rumpan, och trots att det har känts smärtsamt och konstigt så mår hon under omständigheterna bra.


#sophieelise #bloggare #influencer #bblRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby