Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Intervju med Flashmagazines chefredaktörI och med Flashmagazines nya lansering passar vi på att ställa chefredaktören lite frågor kring magasinet.


Angelica Tärnsby, 35, började sin resa på sociala medier för över 15 år sedan när hon startade upp bloggen Jellicas. Nu har hon tagit ytligare ett kliv ut i cybervärlden med sitt egna lifestyle magasin "Flashmagazine".


Vem är Angelica ?

Jag är en 35 årig tvåbarns mamma som är bosatt i en liten idyllisk stad 40 minuter från Stockholm. Jag lever ihop med mina två söner och min man.


Du har bloggat länge och toppat listor med bloggen många gånger. Vad har läsaren fastnat för ?

Jag tror att mina läsare fastnat för min raka och ärliga sida. Jag är en tjej med skinn på näsan som säger vad jag tycker och tänker även om det kan sticka i folks ögon.


Tack vare min personlighet i kombination med bloggen har jag fått många fina chanser i livet. B.la testat på att jobba på bloggportal, varit fotograf på Sveriges största festivaler "Summerburst, Dans Dakar osv.". Jag blev även år 2014 förtroendevald till utbildningsnämnden för socialdemokraterna i Norrtälje kommun. Jag valde att lämna politiken då jag inte kände att jag hörde hemma i såna strikta sammanhang.


Idag har jag trappat ner massor med tempot på bloggen. Det är inte längre viktigt att ligga högst på alla blogglistor, utan fokuset ligger på att fortsätta ha kärlek för det man gör. Även Instagram valde jag att starta om med ett mer privat konto @angelica_tarnsby där jag inspirerar mina följare med min personliga stil och massa skönhet.Vad är Flashmagazine och vad fick dig att skapa ett helt eget magasin?

Flashmagazine växte fram under en natt när jag var som mest nere i en djup depression. För mig har webbdesign fungerat som terapi. Men ur min depression växte sig ett koncept fram som jag är otroligt stolt över. Jag har varit lite svajig gällande magasinets innehåll så jag lät de ligga vilandes tills jag lyckats ta mig ur mitt dåliga mående för att se på konceptet med välmående ögon.


Under helgen lanserade vi den nya versionen av Flashmagazine. Vi har valt att plocka bort lite kategorier och satsa stenhårt på mode & skönhet, mat & dryck samt intressanta reportage i form av intervjuer och spännande nyheter från kändisvärlden och med privata personer.


Jag är stolt att kunna säga att magasinet samarbetar med flera av Sveriges största eventbolag. Tyvärr är vi mitt uppe i en pandemi som sätter lite käppar i hjulet för att agera som press ute på olika evenemang i Stockholms innestad.


Flashmagazine är helt enkelt ett lifestyle magasin som passar både män och kvinnor i alla åldrar. Det finns något för alla.


Vill du säga något till era läsare?

Jaa.. älska er själva precis som ni är. Livet är för kort för att fylla sin ryggsäck med dålig självkänsla och självförtroende. Livet är till för att utforskas, så sitt inte och vänta på att chanser ska dyka upp - ut och jaga dina drömmar och mål.