Isabella Löwengrip behandlad med elchockerNu avslöjar Isabella Löwengrip hur hon behandlats för depression.– De gjorde elchocker på mig, berättar hon.


Det har minst sagt stormat i Isabella Löwengrips liv den senaste tiden. Hennes företagsimperium har rasat samman och nyligen tvingades hon sälja sitt skönhetsbolag.


I samma veva tog det slut med fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, något hon nu väljer att utveckla.

– Jag sålde mitt hus, mina anställda i hemmet slutade och jag började om med en ny budget. Men känslomässigt är jag inte framme än. Jag avslutade mitt förhållande eftersom jag behövde hitta sinnesro och lycka igen, på egen hand, skriver hon på sin Instagram.


Blondinbella avslöjar även att hon och Erik talas vid varje dag.


– Erik är den snällaste personen jag någonsin har träffat. Men jag sa till honom tidigt i vårt förhållande att jag inte ville ha någon hjälp. Jag skulle hellre bli bankrutt än att ta pengar från honom. Berättar hon


Isabella har mått allt annat än bra under perioden och enligt uppgift till tidningen Stoppa Pressarna ska profilen ha vårdats på sjukhus. 

– Om jag ska vara ärlig så har jag varit väldigt deprimerad de senaste åren. Och det kanske låter konstigt, men min karriärskris hjälpte mig att börja om, skriver hon och avslöjar att läkarna gjorde allt för att hjälpa henne komma ur den psykiska krisen:


– De gjorde elchocksbehandling på mig.


Isabella har har flyttat in till ex-maken Odd Spångberg, 31, och ska nu fokusera mer på sina barn.


#isabellalöwengrip #blondinbella #elchocker #psykiskohälsa #psykiskhälsa #flashmagazine #kändisskvaller #bloggare #influencerRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby