Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Isabella Löwengrip bryter tystnaden; Blev lurad på pengar av ex-pojkvännen


Bildkälla: Isabella Löwengrip


Isabella Löwengrip är upp över öronen kär och lycklig tillsammans med kärleken Paul Sundvik. Men alla hennes relationer har inte varit som en dans på rosor.Det var i somras som bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip "blondinbella" avslöjade att hon hade hittat kärleken på nytt. Nya kärleken är ingen mindre än konstnären Paul Sundvik, och på Isabellas blogg skriver hon om tacksamheten hon känner gentemot relationen.


”Vi är ju med varandra jämt och jag kan vara helt avslappnad. Jag kan komma ut ur duschen med ett blossande rött ansikte och en finne på kinden utan att jag behöver känna att jag behöver dölja den. Jag kan få ha håret i en tofs och ha myskläder en hel dag”.


”Det kanske låter som självklara saker men jag har alltid varit väldigt ”fixad” i alla relationer. Gått upp duschat, sminkat mig och klätt på mig det första jag gjorde innan frukost en helgmorgon men nu kan jag bara vara.”


Men när hon skriver om hur bra hon har det med Paul så berättar hon också om den destruktiva relationen hon en gång har varit i.


Blev lurad på pengar


Isabella skriver att hon en gång i tiden dejtade en man som utgav sig vara någon helt annan än han egentligen var.


”Från början verkade han supertrevlig och vettig, men efter ett tag reagerade mina vänner på hur han nästlade sig in i mitt liv och manipulera mig. Han fick mig dessutom att betala för allt. Han målade upp en grandios bild om sig själv. Han påstod sig vara VD för ett stort bolag och han hade bott i USA under flera år osv… En riktig framgångssaga med andra ord”.


Bilden av pojkvännen var nästan för bra att vara sann. Men det visade sig att han sov på soffan hos en vän, när Isabella konfronterade honom om det sa han att det berodde på att hans krävande jobb gjort så att han inte haft tid att skaffa sig ett nytt boende än.


”Jag var godtrogen och köpte hans story. Därför lät jag honom bo hos mig under tiden han sökte sitt drömboende. Jag gav honom alltid mitt kreditkort när han skulle köpa något. Jag har fortfarande svårt att greppa hur jag kunde bli så manipulerad, värst av allt är att detta inte var första gången så jag borde anat det tidigare”.


Hon skriver sedan att det var hennes vänner som tillslut satte ner foten och att hon sedan bad en av hennes tidigare vakter att få pojkvännen att lämna henne.


”Så obehagligt. Jag vill tro gott om människor men efter allt jag varit med om genom åren har jag nu tvingats vara på min vakt.”