Isabella Löwengrip flyttar in hos ex-maken efter kraschenAtt Isabella Löwengrips live har vänts upp och ner är ingen hemlighet. Efter kärlekskrachen med mångmiljardären Erik Selin gör hon nu något oväntat. Nu väljer hon att bo med sin ex-make Odd.


Isabella Löwengrip, 29, är entreprenören och bloggprofilen som valt att skylta med att hon ville bli världens mäktigaste kvinna. Och det var många som trodde hon skulle lyckas.


Det var nyhetssajten Stoppa Pressarna som avslöjade Isabellas Lyxhus-köp på Lidingö för närmare 30 miljoner kronor.


Senare hittade hon kärleken i fastighetsmiljardären Erik "Sugardaddy" Selin, 52. Erik Selin var vid den tiden fortfarande en gift man.


Men lika snabbt som kärleken uppdagades, kraschade kärlekssagan och Isabella har tvingats sälja sin lyxvilla på Lidingö i Stockholm.


Bild: The Holy Ghost electric show


Och från att ha varit en karriärskvinna ända ut i fingerspetsarna berättar Isabella nu i sin blogg att hon fokusera på barnen i hemmet.


– Jag ser fram emot att kunna tillbringa ännu mer tid med mina barn. Inga mer stressiga kvällar med jobbsamtal, möten hemma hos mig med kolleger eller för mycket nannytid. Nu kan jag vara ledig och ännu mera mamma, skriver hon i bloggen rapporterar Expressen.


Isabella har också tagit ett nytt beslut som överraskar många. Hon har flyttat in till sin ex-make Odd Spångberg, 31. 

– Jag sov över hos Odd i Sallys säng för att det har hänt en händelse igen som gjort mig otrygg. Efter hjälp från mina vakter i tisdags så bestämde vi att de var bäst att bo hos Odd ett tag, berättar hon.


Exakt vilken händelse som fick Isabella Löwengrip att ta beslutet berättar hon inte. Inte heller varför hon återigen behöver omge sig med livvakter.


#isabellalöwengrip #blondinbella #oddspångberg #kändisskvaller #kändisnyheter #flashmagazine

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby