Isabella Löwengrip's nya livsbeslut som förändrat alla


Bild: GALA magazine


Blondinbella har lämnat sitt lyxhus för att köpa ett mindre nära ex-maken Odd Spångberg. Nu söker bloggerskan lyckan i sina gamla rötter.


Isabella Löwengrip, 29, har haft sin tyngsta höst någonsin.


Bloggerskan och entreprenören tvingades avblåsa alla sina satsningar b.la USA-satsningen och säga upp mängder av personal då företaget var konkurshotat.


Hon drabbades även privatekonomiskt och tvingats sälja sin relativt nyköpta lyxvilla på Lidingö och sparka sin privata kock och stylist.


Och som pricken över it så blev hon dumpad av Erik ”Sugardaddy-Erik” Selin, 52.


Alla problemen har tvingat Blondinbella att omvärdera sitt förhållningssätt till livet och har därför valt att köpa ett mindre hus i närheten av ex-maken Odd Spångberg, 31.

– Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren, skriver Blondinbella på sin blogg.


Under fredagen var hon och barnen hemma hos Odd för lite familjemys och i sin blogg förklarar hon att beslutet att köpa hus i Hersby är något hon inte ångrar.

– Jag är så tacksam över att kunna umgås såhär en fredagskväll med barn och ex-man. Om några veckor går dessutom mitt flyttlass och då kommer vi bo ännu närmare varandra. Perfekt. Jag valde faktiskt bort planen med att bo i stan (tack vare er) och istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö istället för Elfvik där jag bor nu. skriver hon.


Hon hade planer på att bosätta sig inne i Stockholm men följarna på hennes blogg och sociala medier fick henne att ändra sig och istället bo kvar på Lidingö.


#isabellalöwengrip #blondinbella #lidingö #husköp #flashmagazine #bloggare #influencer #kändisskvallerRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby