Isabella Löwengrips fall blir en dokumentär


Den senaste tiden har inte varit lätt för Isabella Löwengrip, 28. Efter medias hårda granskningar av den kända bloggaren, rasade den lyxiga fasaden. Det kom b.la fram att Isabella fejkat sina siffror, något som plockade ner hennes titel som en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor.


Under tiden det stormade som hårdast var Isabella mitt uppe i en dokumentär inspelning var avsnitt släpps redan nästa vecka.


bloggen skriver Isabella om dokumentären som var meningen att skildra hennes liv som en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor, men som slutade i något helt annat.


- När jag sa ja till att medverka i en dokumentär visste jag inte om att allt skulle braka ihop samtidigt som Stefan började följa mig om dagarna. Min plan var ju att visa upp allt det häftiga i mitt liv, bo halvtid i min lägenhet i New York varvat med de extrema liv jag har haft i Sverige. Men istället blev det något helt annat.


Det blev ett porträtt av ett fall.


Bildkälla: Isabella Löwengrips blogg


- Nästa vecka släpps avsnitten. Det är indie-produktionsbolaget LFA Film som ligger bakom dokumentären och jag hade inte medverkat om det inte vore för förtroendet jag fick för Stefan som har varit med mig under denna tuffa tid.


Avsnitten släpps den 15 januari kl. 20:00 på thisismyflipside.


- Jag är nervös men det känns okej. Första avsnittet har de döpt till Falling Down, andra till Still Standing.


Bildkälla: BloggbevakningRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby