Iskylan mellan Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt


Bildkälla: hd.se

Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt var ett av kändis-Sveriges hetaste par. Men nu är relationen bottenfrusen mellan dom.


Kärleken mellan paret dog och uppbrottet blev mer än uppmärksammat i media – de gick skilda vägar och sedan dess har de aldrig sett tillbaka.


Marie Serneholt har idag fått tvillingpojkar med sin nye sambo Fredric Palmqvist, 35, och hon har fullt upp med att leva familjelivet.


Måns Zelemerlöw har gift sig med brittiskan Ciara Janson, 32, och har tillsammans fått sonen Albert, 1. Paret bor mestadels i England även om Måns Zelmerlöw ofta är i Sverige på jobb.


När det tog slut mellan Måns och Marie menade hon att dom skildes åt som bästa vänner.

– Åren vi har haft tillsammans har varit de finaste i mitt liv och vi kommer att fortsätta vara vänner, sa Marie Serneholt efter uppbrottet.


Men sådant är inte fallet – det råder nämligen iskyla mellan Måns och hans tidigare flickvän Marie. De följer inte ens varandra på sociala medier längre.


När Måns och Marie hamnade vid samma bord på QX-galan talade de knappt med varandra, skriver tidningen Expressen och sedan dess verkar det ha blivit ännu kyligare mellan paret.


#månszelmerlöw #marieserneholt #QXgalan #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby