Janni och Jon Olsson Delér har blivit föräldrar


Bildkälla: Janni Olsson Delér


Den 19 November blev influencer-profilen Janni Delér Olsson och YouTube stjärnan Jon Olsson föräldrar för första gången. Tillsammans välkomnade dom sonen Leon Olsson Delér till världen.


Enligt inlägg på Jannis blogg gick förlossningen bra och de nyblivna föräldrarna kan inte sluta sina blickar från det nya tillskottet.


- Nu är han här, vår lilla kille. <3 Vilka dagar vi har haft senaste dagarna. Jag känner mig som en helt ny människa, med en liten minimänniska som kommer vara vid min sida föralltid nu. Förlossningen var en fantastisk upplevelse, jag ska berätta allt för er. Jag har velat ta några dagar helt off sociala medier, jobb och måsten och har bara fokuserat på lillen. Jag trodde aldrig jag skulle känna mig såhär fylld av kärlek, såhär orolig konstant (sov inte första tre nätterna pga kollade på honom så han andades konstant haha) och jag trodde seriöst inte man kunde stirra på någon så mycket som jag gjort sedan i tisdag eftermiddags. Jon har varit helt fantastisk både under förlossningen och efteråt, tagit hand om mig som aldrig förr och det är en så galet fin syn att se sin älskling ta hand om sin nya mini-älskling. Så vackert. Nu är han äntligen här!


Vi på flashmagazine önskar mamma Janni och pappa Jon all lycka till och ett stort grattis till familjens tillskott.


#jannideler #jonolsson #janniolssondeler #leonolssondeler #förlossning #influencer #svenskayoutubersRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby