Jeffree Star avslöjar 2020's kollektion - Blood Lust


- Idag avslöjar jag den första Jeffree Star Cosmetic-kollektionen 2020 !! Vi presenterar den helt nya BLOOD LUST ögonskuggpaletten och hela kollektionen! Allt startar på FEB. 21ST kl 10:00 PST / 13:00 EST!


Skriver Jeffree Star när han publicerar sin senaste video på sin YouTube kanal.


Jeffree Star har teasat sina följer om Blood Lust paletten i månader, och nu är den äntligen här.


Blood Lust artistry-ögonskuggpaletten kommer att lanseras den 21 februari kl 10:00 amerikans tid på Jeffree Star Cosmetics, tillsammans med en rad produkter som går i temat lila. Jeffree tillkännagav den nya kollektionen på Instagram och delade ett glimt av förpackningen.


Ögonskuggpaletten har en pris för $ 54 och innehåller 18 nyanser. Till skillnad från andra paletter från Jeffree Star Cosmetics är denna formad som en hexagon och fodrad med lila sammet.


Den yttre kartongen - som också är hexagonformad - designades för att skydda paletten från att bryta under leveransprocessen.Varje skugga har inte bara ett kungligt namn - som Your Majesty and Take The Crown - utan några av skuggorna är också präglade med symboler för royalty. Till exempel har en nyans en kronstämpel, och en annan liknar en trollstav.


Enligt Jeffree Star var det lila temat inspirerat av hans tidigare två "blood" -samlingar, som inkluderade blood suger - och Blue blood.


- Efter att Blue Blood bröt rekord förra året sade jag till mig själv att jag behöver verkligen en tredje bebis.


Varje nyans av läppglansen kostar 18 dollar. Enligt Star hör de nya färgerna till några av hans favoritglansar han någonsin har skapat.


De nya nyanserna heter Lord Star, Iridescent Throne, Sickening, Trollkarl och Wizards Glass.Lådan med läppstift kostar $ 52 och innehåller åtta miniatyrläppstift. Enligt Star är de två första nyanserna - kallade Royal Armor and I'm Vulgar - nya färger och kommer aldrig att säljas utanför detta läppstiftpaket.


Se videon nedan:


#jeffreestar #bloodlust #bloodlustpalette #flashmagazine #makeup #skönhet #beauty #jeffreestarcosmetics


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby