Jeffree Star och Nathan har gjort slut


Den framgångsrika YouTube kändisen Jeffree Star,34, berättar om uppbrottet från pojkvännen Nathan schwandt i en ny uppladdad video på kanalen.


Jeffree och Nathan har varit ett par i hela 5 år. Paret träffades när Jeffree precis startat upp sitt företag, och sedan dess har deras framgångssaga inte gått att blunda för.


På sina kanal skriver Jeffree:


- Tack för all er kärlek och stöd under den här svåra tiden. Jag kommer tillbaka med makeup videos inom kort. Mitt hjärta håller på att läka. Älskar er så mycket. Skriver JeffreeI videon berättar Jeffree öppet om uppbrottet från den enda man han påstås ha älskat.


- Vi har gjort så många videos ihop, resten världen över. Men allt har varit svårt eftersom Nathan aldrig varit en person som trivts i rampljuset. Jag är så tacksam mot Nathan. Han är den enda som älskar och accepterat mig för den jag verkligen är. Säger Jeffree


Men det har inte varit lätt för paret. Bakom kulisserna tacklas paret med familjer och vänner som konstant sprider deras hemligheter till media för pengar. Detta har påverkat större delar av relationen.


- Nu är det år 2020 och jag startar detta år på egen hand. Jag ser det som en nystart, och jag kan knappt tro att jag sitter här och säger det. Men jag är stark. Säger Jeffree


Paret har haft fullt upp med att fokusera på varandra, att dom glömt bort att fokusera på sig själva och sina känslor. Han tillägger även att Nathan och han alltid kommer vara goda vänner.


- Många på nätet spekulerar mycket kring vår relation, därför gjorde jag den här videon för att vara tydlig med att vi inte är ovänner, utan goda vänner. Förklarar han


Se videon nedan:

#jeffreestar #nathanschwandt #flashmagazine #youtuber #beakupRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby