Joakim Lundell: Big Brother 2020's nya deltagare


Foto: Tv4


Ikväll klev en ny deltagare in i Big Brother-huset och det är ingen annan än Sveriges största YouTube profil Joakim Lundell.


Det har stormat en hel del i Big brother-huset sedan programmet drog igång. Isabel Pereira, 24, och Kim Kamal, 21, blev tvungna att lämna efter bara fyra dagar då de begått regelbrott.


Bara ett par dagar senare valde Jessica Pamlin, 23, att avbryta sin medverkan i programmet då hon inte trivdes med de andra deltagarna.


Två programledare har också valt att hoppa av sedan premiären, detta på grund av en deltagares högerextremistiska förflutna som tidningen Nyheter24 uppmärksammade.

Förra veckan tvingades deltagaren Patrik “Patzy” Svensson, 51, att lämna pga. magsmärtor och uppsöka läkarvård.


Söker nya deltagare


TV4 har varit öppna med att de söker nya deltagare då så många personer antingen valt eller blivit tvungna att lämna huset. Nu avslöjar kanalen att de har hittat en ny deltagare – och det är ingen mindre än Youtube-profilen Joakim Lundell, 34.


På Joakims Instagram under kvällen skrev han:


- Då är det offentligt! Varför inte ta och försöka vinna Big Brother när man har lite ledighet från inspelningar! Fattar många blir sura då det anses hos vissa vara fusk med mitt stora följarantal!”, skriver Joakim Lundell och fortsätter sedan:


- Jag ska försöka visa att jag är en genuin människa och samma person som ni sätt på våra youtube videos och även på våra produktioner med Dplay. Så ge mig en chans innan ni har en åsikt.Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby