Joakim Lundells krav efter gravidlyckan med Jonna


Bildkälla: Aftonbladet


Joakim och Jonna Lundell väntar sitt andra barn. Men ett andra barn kommer inte utan krav från Joakim Lundells sida.


Makarna Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, driver en av Sveriges största Youtube-kanaler och har dessutom sin alldeles egna realityserie Familjen Lundell på Dplay. Där får tittarna följa med i deras vardag tillsammans med gemensamma dottern Lunabelle.


Under förra veckans avsnitt avslöjade paret att de väntar sitt andra barn. Därefter kunde tittarna följa med från första stunden från att Jonna plussade på stickan.


– Hallå, det är positivt, det är två sträck. Det här är så jävla sjukt, jag blir helt tårögd, jag kan inte fatta, jag kan inte tro att det här är sant, sa Jonna i avsnittet.


Bildkälla: @joakimlundell


Men det visar sig nu att Joakim har ett krav på Jonna, för att ta sig an rollen som tvåbarnspappa.


I det nya avsnittet av Familjen Lundell, berättar Jonna om parets nya beslut för barnen.


– Jockes absolut största krav när han fick reda på att vi ska ha ett barn till. Det var ju att du, jag går bara med på det här om vi skaffar en nanny. Så jag har egentligen inget val, säger Jonna i programmet.


Jonna som till en början inte var helt förtjust av förslaget har nu accepterat läget. Men menar också att hon tycker att det känns en aning jobbigt.


– Jocke och Danjal har ju övertalat mig att det är dags att skaffa en nanny och ja absolut jag vet att vi behöver det. Men det är något med att liksom lämna det käraste man har i någon annans händer.


Jakten på den perfekta kandidaten


Under programmets gång är jakten på den perfekta nannyn i full gång och paret hoppas nu på att hitta någon som de känner sig bekväma med.


Efter flera intervjuer tror sig Jonna ha hittat en kandidat som känns bra inför uppdraget men det återstår nu att se om makarna väljer att anställa henne eller inte.


– Hon var typ för bra för att vara sann, säger Jonna .


Jocke och Jonnas andra barn är planerat att födas i augusti.


Alla med Dplay-abonnemang kan förhandstitta på avsnittet av Familjen Lundell på Dplay.


#joakimlundell #jonnalundell #jockeochjonna #familjenlundell #kändisnyheter #kändisskvaller #kändismagasin #flashmagazine #influenserRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby