Johny Depp hotade ex-fru: "ska dränka, bränna och ha sex med ditt lik"


Johnny Depp ska ha hotat sin ex-fru. Hollywoodstjärnan sms:ade en vän att han skulle dränka och bränna Amber Heard och sedan ha sex med hennes lik.


Uppgifterna kommer fram i samband med en domstolsförhandling i London.


Johnny Depp, 56, ska ha skickat sms med hotet till sin vän Paul Bettany, 48, som också är skådespelare. Johnny Depp var på plats i domstolen när innehållet i textmeddelandet från 2013 lästes upp.

– Låt oss dränka henne innan vi eldar upp henne och sedan knullar vi liket för att försäkra oss om att hon är död, skrev Johnny Depp till Paul i ett sms.Johnny Depp är på rättegången i London med anledning av att han stämt den engelska tidningen The Sun som med artiklar pekat ut honom som en hustrumisshandlare.


Flera grova sms lästes upp i rättssalen och i ett av sms.en berättar Johnny Depp om hur han knarkat och supit i flera dygn för att sedan få vansinnesutbrott på sin ex-hustru Amber.


Johnny Depps advokat David Sherborne menar att det är Amber Heard, 33, som ljuger om den stormiga relationen.

– Vad gör The Sun för att hålla liv vid Amber Heards bluff? Jo av ett stort antal sms och e-mail väljer man att plocka ut ett enstaka medan det finns massor av exempel på att det var hon som var angriparen i förhållandet, säger Johnny Depps advokat, David Sherborne, skriver New York Post.Video: Pagesix.com


#johnydepp #amberheard #flashmagazine #kändisskvaller #kändisnyheterRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby