Jonna Lundell ryter ifrån till falska påståenden i Facebook grupp "sluta kasta skit på oss"


Bildkälla: Aftonbladet


Det nya året startar för Joakim och Jonna Lundell startar inte utan kritik och drama. På Jonnas Instagram kan följarna få ta del av en arg Jonna som motigt behöver försvara sig mot dramamökandes gruppmedlemmar i mammagruppen Mammor United på Facebook.


Det är när en kvinna skriver ett inlägg och ifrågasätter personer som låter sina yngre barn följa paret på deras YouTube kanal.


- Om man kollar på deras videos senaste året hittar man tex "Har vi haft trekant med en kändis", skriver hon.


- Och sen har vi videos där de reagerar på Kungarna av Tylösand som enbart är sprit, spyor och sex. Utöver deras vanliga videos är hela deras liv fyllt med destruktivitet, bekräftelsesökande, drogproblem hos familjemedlemmar osv. Jocke och Jonna har har dessutom spelar in en porrfilm, fortsätter hon.


Bildkälla: Jonna Lundells instagram


Jonna bemöter kritiken på sin instagram under nyårsdagen.


- Jag vet att man inte ska ta upp såna saker, men sånt här kan jag helt ärligt bli så trött och ledsen på. Speciellt när man bara tar upp skit om folk. startar hon klippet med.


- Nej vi har inte spelat in en porrfilm, vi har spelat in när vi har sex. Sex är inget ful och vi spelade in när vi hade det. Det var inte meningen att den filmen skulle komma upp. Jag vill inte att denna sexvideo ska ligga uppe, men nu är den det och det är 10 år sedan, och det finns inget jag kan göra åt saken, säger hon.


- Sen att vi sprider falskheter kring sjukdomar, vilka sjukdomar? Det här om cellförändringen i min livmoder. Vi har enbart berättat det läkarna berättar för oss, om dom gett oss fel information så ber jag om ursäkt för det. Men jag har fortfarande haft cellförändringar. Fortsätter hon.


- Vad är det vi sagt om barnlöshet som inte stämmer? vi har ju gått igenom det här och har fått Lunabell pga. den utredningen. Tillägger hon.


Videokälla: Jonna Lundells instagram


Jonna berättar även i inspelningen att hon är trött på att folk alltid ska trycka på det negativa och aldrig ta upp de positiva sakerna som hon och maken Joakim engagerar sig i.

- Exempel är när vi skänker 20.000 kronor till barn som inte får några julklappar eller att vi flera gånger om året skänker pengar till cancersjuka barn. Vi gör jättemycket såna saker.

Det gör mig jätte ledsen att folk inte ser dom bra sakerna vi gör, säger hon.


- Jag har aldrig sagt att vår YouTube är till för barn, och jag skulle själv inte låta mina barn titta på en sån kanal som vi har. Vår kanal är inte barnvänlig, men det har ju inget med mig att göra. Om vår kanal inte är barnvänlig, låt inte dina barn titta på vår kanal, men kasta inte skit på oss.


#joakimlundell #jonnalundell #drama #kritik #jockeochjonnaRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby