Josephine Qvist och Stefan Warg förlovade


YouTubern Josephine Qvist, 25, publicerar på sin Instagram under nyårsdagen att pojkvännen Stefan Warg friat till henne.


Det var efter sin medverkan i Ex On The Beach som youTubern Josephine Qvist växte explosionsartat på sociala medier, och det hela slutade med att hon idag kan leva på sina sociala medier. Men det var inte bara hennes nya karriär som växte fram, utan det skulle bli mer därtill. I samma veva träffade nämligen Josephine Stefan Warg, som under en period hade försökt ta kontakt med henne. 


– Jag hade varit lite svår i början, men sen sågs vi ute en gång och det sa bara pang. Sen var det liksom vi, berättar hon. 


Paret var tillsammans i cirka tre år och var även förlovade. Men plötsligt så började det hela gå utför och paret valde att gå i sär. Det visade sig att Stefan varit otrogen.


Men efter 1,5 år ifrån varandra så träffas paret på nytt och på Josephines instagram skriver hon:


- Förstår ni att man gör slut, inte pratar på 1,5 år och när man ses igen inser man att man älskar varandra lika mycket fortfarande? Jag kan faktiskt inte förstå att det är du&jag igen. Jag är minst lika chockad som alla andra.


Nu har Josephine och Stefan valt att lägga gammal groll bakom sig och satsar fullt ut. Det är under nyråsdagen som hon går ut på sin instagram och berättar att dom återigen är förlovade.


- Nu är du fast med mig älskling 2020, skriver hon


#flashmagazine #youtuber #svenskayoutubers #josephineqvistRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby