Josephine Qvists ord om Stefan Wargs otrohet


Josephine Qvist och hockeyhunken Stefan Wargs relation har inte alltid varit en dans på rosor. Nu berättar hon om tilliten till sin fästman efter hans otrohet.


Josephine Qvist, 27, slog igenom 2015 när hon var en av deltagarna i den allra första säsongen av Ex on the beach.


Och nu är hon tillbaka som en av deltagarna i nya Celebrity Ex on the beach. Det är en specialsäsong av programmet med några av landets hetaste realitystjärnor.


Efter inspelningen till programmet blev Josephine tillsammans med sitt ex Stefan Warg igen. men relationen mellan Josephine  och Stefan har inte alltid varit en dans på rosor – tvärtom. 


Hösten 2015 gick paret för första gången ut med att de var ihop. De förlovade sig under en semester i Hawaii år 2017, men bara ett halvår senare så bröt de förlovningen och gick skilda vägar.


– Vi gjorde slut för att han var otrogen mot mig, berättade Josephine för tidningen Hänt.


Nu berättar Josephine mer om relationen till Stefan i en frågestund. Det är i en Yotuube-video som hon svarar på hur det går med tilliten efter otroheten.


– Känslorna finns kvar där. Det är inte så att man bara släpper det. Men jag vet ju vad jag vill även om han har mycket att bevisa för mig, vilket han gör. Det går lite upp och ner och de får man acceptera och ta en dag i taget, säger hon.


Bildkälla: Instagram


Hon berättar även hur det kommer sig att de tog upp kontakten igen efter all dramatik.


– Jag bodde ju i USA och sen så skulle jag hem och hälsa på min familj. När jag kom hem visade de sig att jag var tvungen att fylla på hundens sprutor så att vi kunde åka tillbaka till USA, men då stod han fortfarande på Stefan.


Josephine och Stefan stämde då träff för att skriva på pappren.


– Då sa han förlåt för allt han gjort. Men jag sa varken att det var okej eller inte. Det var lite konstig stämning men han hörde av sig och vi sågs någon mer gång. Då insåg jag att jag var kär i den här killen.


Sedan åkte Josephine tillbaka till USA och efter det till inspelningarna av Ex on the Beach. Men så fort hon kom hem var det hon och Stefan igen.


– Jag insåg då att jag vill vara med honom. Det var under Ex on the Beach som jag insåg hur mycket jag älskar och saknar honom. Sen efter programmet sågs vi igen, säger hon i videon.


#josephineqvist #stefanwarg #influencer #kändisnyheter #kändisskvaller #flashmagazine #magasin #skvallermagasinRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby