Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Justin Bieber berättar om den svåra tiden med Hailey Baldwin Bieber


Bildkälla: Forbes


Hailey Baldwin Bieber har tidigare talat öppet om den jobbiga perioden i början av äktenskapet med Justin Bieber. Nu går även Justin Bieber ut och erkänner att tiden efter vigseln var svår.Under en privat ceremoni i september 2018 på ett tingshus i New York gifte sig Justin Bieber och Hailey Baldwin Bieber.


Nu visar det sig att båda mådde dåligt i början av äktenskapet. Hailey Baldwin Bieber har tidigare berättat att den nya uppmärksamheten som kommer med att vara ihop med en av världens största artister blev för mycket för henne att hantera.


– I början av vårt äktenskap ville jag bara gömma mig. Jag ba: ”Jag vill inte ha folk så uppe i mitt. Jag känner att alla är uppe i röven på mig”. Jag tänkte: ”Kan jag inte få ha någon anonymitet? Kan jag få tillbaka något av det?”, säger hon i en intervju med amerikanska Elle.


Och Justin verkar inte ha haft det mycket lättare än sin fru. Han hade haft några vilda år bakom sig, där han bland annat blev arresterad för rattfylla. I förhållandet fann han till sist ro, men det skulle ta sin tid.


– Det första året som gift var väldigt tufft för jag kom ofta tillbaka till de traumatiska sakerna. Det fanns en brist på tillit och det fanns en massa grejer som man inte ville erkänna för personer som man var med, för det var läskigt. Man ville inte skrämma iväg dem genom att säga ”jag är rädd”, säger han i en intervju med GQ.


Men slutligen verkar det som att makarna kommit till ro och hittad en fri i relationen.


– Vi skapar en massa stunder för oss som par, som familj, och vi skapar minnen. Och det är vackert det vi har att se fram emot. Tidigare hade jag inte det att se fram emot i mitt liv. Mitt hemmaliv var instabilt. Mitt hemmaliv existerade liksom inte. Jag hade ingen andra hälft. Jag hade ingen att älska, säger Justin Bieber och tillägger att det har han nu.


Justin berättar också att han alltid känt en längtan efter att bli en familjefar, men att det är långt ifrån omöjligt att han och Hailey skaffar barn just nu.


– Jag kände bara att det var mitt kall. Att gifta sig och ha bebisar och att göra allt det där, säger han och understryker att det inte kommer ske nu, men i framtiden.