Justin Bieber erkänner misshandeln på Selena Gomez


Nu erkänner Justin Bieber att han inte behandlade Selena Gomez under tiden dom var i en relation.


Justin Bieber, 25, och Selena Gomez, 27, var ett av världens mest omskrivna par när de hade sitt förhållande.


Båda var väldigt unga och med kändisskapet utsattes förhållandet för en enorm belastning vilket ledde till att det var lite struligt emellanåt. Men nu har det visat sig att det var värre än lite ”strul”.Selena Gomez gick nyligen ut och berättade att hon utsattes för psykisk misshandel av Justin Bieber när de var tillsammans.


Nu erkänner Justin Bieber att hans gamla flickvän talar sanning. Den kanadensiske popstjärnan medger att han inte var någon bra pojkvän i alla avseenden.


– Jag var helt galen, jag var hänsynslös, säger Justin Bieber i en intervju med radioprofilen Zane Lowe, 46, han avslöjar även att han inte var den mest trogna pojkvännen, rapporterar Expressen.


Selena Gomez menar på att hon idag har gått vidare och såren har läkt.

– Även om jag inte vill prata om detta för resten av mitt liv är jag väldigt stolt över att jag kan säga att jag är det starkaste jag någonsin känt mig och jag har hittat ett sätt att ta mig igenom det så bra jag kan, har Selena Gomez sagt till NPR.


#selenagomez #justinbieber #flashmagazine #kändisskvaller #kändisnyheter #misshandel #psykiskmisshandelRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby