Justin Bieber släpper ny dokumentär - se trailern här


2017 tog stjärnan Justin Bieber en paus från artisteriet efter att ha turnerat konstant i två års tid. Nu gör han comeback med ny musik – och en dokumentärserie på Youtube.


För tre år sedan meddelade artisten Justin Bieber att han hade gått in i väggen efter att ha rest runt i över två års tid med sin Purpose-turné. Han ville ta en paus från det intensiva resandet och istället börja fokusera på sitt välmående. Beskedet kom inte långt efter det att han hade uppträtt på musikfestivalen Summerburst i Stockholm.


Släpper dokumentärserie på Youtube

Nu gör han äntligen en comeback. På juldagen släppte stjärnan nyheten att han kommer att lansera en ny låt, ett nytt album och åka iväg på en ny turné under 2020. Dessutom kommer en dokumentärserie om Bieber att släppas på Youtube den 27 januari. Nu ligger trailern till dokumentären uppe på YouTube där han öppet berättar om dom tuffa åren.


Dokumentären kommer att handla om Justins privatliv och även om vägen till det nya albumet, som alltså är det första sedan 2015. Serien, som fått namnet Justin Bieber:


Seasons, släpps i tio delar på Youtube med start den 27 januari.


Se trailern här:Justin Bieber åker ut på turné i maj


Den 3 januari släpps nya singeln Yummy , och själva albumet släpps i vår. Redan i maj ger sig Justin ut på en USA-turné, något han ser fram emot.


– Jag känner att detta skiljer sig från mina tidigare album på grund av där jag nu befinner mig i mitt liv. Jag ser fram emot att uppträda och turnera med albumet”, säger han i Youtube-klippet.


#justinbieber #yummy #justinbieberseasons #dokumentär #kändisliv #kändisskvaller #flashmagazine

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby