Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Juvederm VoliteEn injektionsbehandling som förbättrar hudens kvalité och reducerar ansiktets smårynkor. Juvéderm Volite innehåller hyaluronsyra och har utvecklats speciellt för att återfukta huden på djupet och öka hudens elasticitet. Huden blir mjuk och slät och ansiktet får en ungdomlig spänst och frisk lyster, ett fantastiskt GLOW! Hörde jag ett amen ?


Volite injiceras på ett helt nytt sätt. Med denna går man inte så långt ned i huden som med vanlig filler utan man placerar fillern i läderhuden, precis under epidermis. Dessutom ska man spruta in i sned vinkel för att säkerställa en jämn spridning av produkten i huden.


Vad som också skiljer Volite mot Juvederms andra filler är att denna kräver många små injektioner i det område som ska behandlas. Utgångspunkten är att det ska vara ett mellanrum på ungefär en centimeter mellan ”sticken” – även detta för resultatet ska bli jämnt.


Behandlingsområden

Smårynkor runt munnen, kinder, haka, överläpp, kinder och torra läppar. Volite är avsedd för såväl ansikte, som hals, dekolletage, öronsnibbar och händer. 

Behandling

Juvéderm Volite injiceras i huden med hjälp av en mycket tunn och kort nål. Behandlingen tar ca 10 minuter. Efter injektionen masseras ansiktet för att sprida preparatet.

Kostnad för en behandling

Ca 2.500 kr för 1 ml