Kändisar som testats positivt med CoronaOlga Kurylenko


Den 40-åriga skådespelaren Olga Kurylenko har testat positivt för Coronaviruset, något skådespelaren själv berättar på sin Instagram.
Kurylenko är främst känd som bondtjejen Camille Montes från Bondfilmen Quantum of Solance (2008) där hon spelar mot Daniel Craig.


Idris Elba


Skådespelaren Idris Elba, 47, har också drabbats av coronaviruset. Elba slog igenom med en roll i tv-serien The Wire. Han är även känd för sin roll som Heimdal från Marvelserien och som antagonist i Fast and Furious-spinoffen Hobbs & Shaw.


Kristofer Hivju


Kristofer Hivju, 41, är känd från son roll som Tormund Giantbane i serien Game of Thrones har testat positiv för coronaviruset.Den norska skådespelaren har sedan dess synts i flera olika roller men framförallt som Steinar Hovland i Beck.


David Bryan


David Bryan spelar keyboard i bandet Bon Jovi och även han har bekräftat ha smittan. Bryan har förutom sin karriär som keybordartist skrivit flera musiker , däribland Memphis. På sin Insstagram berättar Bryan om coronasmittan och att han valt att isolera sig själv. Han uppmanar även sina följare att inte vara rädda.


Tom Hanks


Som vi tidigare rapporterat har Tom Hanks, 63, och hans fru Rita Wilson, 63, testat positivt för Coronaviruset. Paret befann sig till en början i karantän på ett sjukhus i Australien men har nu fått lämna sjukhuset och får bo i en hyrd villa i Australien istället.Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby