Kändissystrarna Widell riskerar att dras inför domstol


Bildkälla: Metro Mode

Kändissystrarna Hannah och Amanda Widell anklagas för oegentligheter i samband med en konkurs. Nu krävs kändissystrarna på fem miljoner kronor som de ska ha undanhållit.


Tillsammans drog de igång företaget Perfect Day Media som bland annat lanserade flera olika podcasts.


Systrarna Widells intåg i skönhetsbranschen med Daisy Grace-salonger och andra satsningar gick helt åt pipan.


Det var i september förra året som systrarnas mode- och skönhetsföretag gick i konkurs. Kort tid innan det formella konkursbeslutet fattades köpte systrarna loss den lönsamma klädverksamheten från bolaget – en åtgärd som drog till sig uppmärksamheten från konkursförvaltaren Gustav Kling. Nu överväger han att dra duon inför rätta.


Affären var på 6,1 miljoner kronor men bara 1,1 miljoner kronor betalades kontant, resten kvittades mot skulder som bolaget hade mot ett annat företag som ägs av systrarna Widell.


Hela affären misstänks nu vara ett sätt att gå förbi kön av andra fordringsägare som vill ha ut pengar. Hade man betalat allt kontant hade det inte varit några konstigheter men att det skedde en kvittning av skulder på hela fem miljoner kronor gör det hela suspekt.

– Det kvittade beloppet på 5 miljoner anser jag ska återföras till konkursboet. I praktiken innebär det att vi kräver tillbaka pengarna från köparen, säger Gustav Kling till Breakit.


Kravet är framfört till Hannah Widell och Amanda Schulmans bolag men de vägrar betala och nu kan det hela hamna i domstol.


#hannawidell #amandawidell #gracesalonger #kändisnyheter #kändisskvallerRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby