Katy Perry och Orlando Bloom - väntar sitt första barn


Katy Perry och Orlando Bloom väntar sitt första barn till sommaren. Det avslöjar sångerskan själv i musikvideon till sin nya låt, Never worn white.


Den amerikanska popstjärnan Katy Perry och skådespelaren Orlando Bloom har varit ett par sedan 2016. Förra året, på alla hjärtans dag, förlovade de sig. Det kända paret har hållit bröllopsdatumet hemligt men kommer att gifta sig någon gång under 2020.


Nu tar Perry och Bloom ännu ett steg i sitt förhållande. I sommar blir de föräldrar till sitt första gemensamma barn. Nyheten släppte hon själv igår i videon till sin nya låt, Never worn white.I en frågestund på Instagram bekräftade sångerskan att hon är gravid och att parets gemensamma barn är beräknad till sommaren.


- Det är mycket som kommer att hända den här sommaren. Jag kommer inte bara att föda barn utan även komma ut med något annat som ni har väntat på”, skrev hon och refererade till sitt kommande album.


I frågestunden sa hon att graviditeten har varit den hemlighet hon har varit tvungen att hålla längst.Perry avslöjade också vad hon har haft för cravings under graviditeten. Bland annat att hon, som aldrig tidigare har gillat kryddig mat, numera är tvungen att ha med sig en flaska tabasco i sin väska. Hon avslöjar också vad hon inte tål alls i matväg nu under graviditeten.


- Mat som jag äcklas av just nu är biff, jag är inte alls förtjust i rött kött”, sa hon.


Foto: TT


#katyperry #pregnant #gravid #orlandobloom #kändisskvaller #Kändisnyheter #celebnews #flashmagazine #magazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby