Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Kenza Zouiten Subosic har fött sitt andra barnLillebror är här! Influencern Kenza Zouiten Subosic, 29, har fått sitt och maken Aleks andra barn. Se första bilden på den nyfödde!Efter att ha gått över tiden har influencern Kenza Zouiten Subosic nu äntligen blivit tvåbarnsmor åt sitt och maken Aleks andra barn. I ett inlägg på Instagram meddelar hon att lillebror kom till världen fredagen den 5 mars.


Kenza var beräknad att föda den 1 mars men dagarna gick och hon konstaterade snart att det var precis som när hennes förstfödde, drygt 1,5 år gamla Nikola skulle ut – det dröjde.


”Igår kväll började mina värkar och de blev mer och mer smärtsamma”, skrev hon, och fortsatte:


”De kom med 6-8 minuters intervall och jag bara väntade på att de skulle bli mer frekventa. Men så saktade de ned istället precis som med Nikola!”


Hon beskrev hur den tidigare förlossningen varit utdragen då hon gick i flera dagar med värkar och att hon till sist fick bli igångsatt ”med en liten ballong”.


Sattes igång med hinnsvepning

”Hur som helst”, fortsatte hon i Story och beskrev vidare sin måndagskväll. ”Värkarna fortsatte hela natten fast med 10-15 minuters intervall och nu ganska så lugnt..”


Kenza förklarade sedan i sin Story att hon skulle få en hinnsvepning under tisdagsförmiddagen.


”Nikola kom ut 12 dagar sent så jag vet att det kan dröja flera dagar till, men jag hoppas att det sätter igång väldigt snart”


Vad ska lillebror heta?

– Val av namn är under diskussion. Jag måste nog övertala lite mer för Aleks är inte helt såld på mitt förslag. Men jag tänker att min röst väger tyngst, sa Kenza för två månader sedan i en intervju med magasinet Mama.