Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Khloé Kardashian försöker stoppa oretuscherad bikinibild


Bildkälla:


Khloé Kardashian har kopplat in advokater och försöker nu få bort den oretuscherade bilden av sig själv. Men bilden sprids som en löpeld över Internet.Khloé Kardashian, 36, är en av Hollywoods mest opererade kändisar genom tiderna. De senaste åren har hon gång på gång chockat sina följare med att operera näsan mindre och mindre, rumpan större och och även förändra läpparnas form på olika sätt.


Hon har även tagit bort fettkuddarna i kinderna och rekonstruerat sitt käkparti. Nyligen väckte Khloé stor uppståndelse när hon visade upp sina nya läppar. Ingreppet hade gått snett och resulterat i att fillermaterialet hade klumpat sig.Förutom skönhetsoperationerna är familjen Jenner-Kardashian även välkända för att retuschera sina bilder väldigt hårt. Därför blev det helt enkelt ramaskri i familjen när en oretuscherad bild på Khloé Kardashian läckte ut på internet.


På bilden, som är tagen för ett par dagar sedan, poserar Khloé i en leopardmönstrad bikini vid en poolkant. Håret har hon i en slarvig knut och i ena handen håller hon sin mobiltelefon. "Vi kan tyvärr inte visa bilden i magasinet, utan nyfikna läsare får helt enkelt googla sig fram".


Bildkälla: The sun


Till skillnad från alla andra bilder i Khloé Kardashians flöde så är bilden inte retuscherad och visar Khloé hur hon ser ut i verkligheten, utan retuscherad hud, bröst, höfter, kurvor, muskler och annat. Något som inte är uppskattat av Khloé – som nu slåss med näbbar och klor för att få bort den oretuscherade bilden från Internet.


Khloé Kardashian har kopplat in sina advokater som i sin tur har kontaktat alla som har lagt ut bilden och hotat med juridiska påföljder om inte bilden raderas omedelbart, skriver Page Six.


– Bilden på Khloé var tagen under en privat familjeträff och en assistent la ut bilden av misstag. Khloé är vacker men det är copyright-ägarens rätt att bilden tas ner. Den var inte menad att publiceras, sa familjens marknadschef Tracy Romulus i ett uttalande.


På sociala medier pratas det just nu om hur Khloé desperat försöker få bort bilden.


"Min Twitter låstes idag för att jag delade den förbjudna bilden på Khloé när hon är oretuscherad. Sjukt hur familjen Jenner-Kardashian kan lyckas få bort bilden men barnporr ligger fortfarande ute"


"Tänk att hota folk och tvinga dom att radera bilder för att de inte är retuscherade. Borde det inte vara tvärtom"


Journalisten Sophie Ross skriver att flera av de tweets hon skrivit om Khloé och den oretuscherade bilden har plockats bort av Twitter.