Kim och Isabel tvingas lämna Big Brother: "hatar judar"

Uppdaterad: feb 17Dag 4 i Big Brother-huset tvingas två deltagare lämna på grund av regelbrott. Den första deltagaren som TV4 beslutade att kasta ut var Isabel Pereira.


Efter att Big Brother drog igång i måndags har nu två deltagare fått lämna programmet. Jakten på en miljon kronor blev svårare för vissa än vad de kanske tänkt. För att vinna tävlingen och experimentet så måste du nämligen stanna kvar i huset, helt isolerad från omvärlden i 100 dagar.


Den första personen som fick lämna programmet var deltagaren Isabel Pereira, 24, från Stockholm. Efter att ha uttryckt sig hatiskt mot judar fick hon och senare även Kim Kamal, 21, lämna programmet.


Situationen uppstod när Isabel och Kim uttryckte sig olämpligt i en diskussion angående en tidigare chef Kim haft. Kim tillade att chefen var jude, och Isabel svarade då:


– Jag hatar judar.


Efter detta fick Isabel och Kim besked från TV4 att dom brutit mot reglerna och var tvungen att lämna Big Brother-huset.


Bild: TV4

Kim Kamal har ännu inte uttalat sig efter händelsen. Men Isabel har uttryckt tacksamhet till sina vänner efter det som skett.


- Har världens finaste vänner, skriver hon på sin Instagram.


#bigbrothersverige #bigbrother2020 #bigbrother #isabelPereira #kimkamalRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby