Kritiken mot Isabella Löwengrips inlägg "du har inte förändrats ett dugg av krisen"


Bildkälla: Isabella Löwengrips blogg


Isabella Löwengrips läsare rasar efter Isabellas ord om livet efter krisen. "Vad lever du i för värld?", skriver en person


I sin blogg berättar Isabella Löwengrip om hur annorlunda hennes vardag kommit att bli utan bland annat barnflicka, privat kock och städhjälp. Nu måste Isabella för första gången på flera år ta hand om vardagen på egen hand.


Isabella skriver att barnen varit väldigt hjälpsamma och att de vuxit av förändringen.


- Gillis och Sally säger ibland till varandra ”Nu måste vi faktiskt hjälpas åt eftersom vi inte har en nanny längre”, skriver Isabella.


- Så länge de inte blir sjuka tror jag nog att det kommer att gå rätt bra, men skulle tillexempel en maginfluensa inträffa så vet jag inte vad jag gör. Jobbet kräver min tid i krisen men jag antar att det hade löst sig det med", skriver Isabella bland annat.


Isabellas inlägg har nu väckt otroligt starka reaktioner från läsarna som tycker bloggerskan helt saknar verklighetsförankring.


- Herregud, alla tar hand om sina barn, lagar mat, handlar, städar, tvättar det kallas sunt förnuft och något man har lärt sig från början. Hur kan du ens skriva detta inlägg?"


- Men herregud!? Du har det riktigt tufft när du får laga frukost själv… Vad lever du i för värld? Du må ha kommit ner på jorden en liten bit efter ”krisen”(=ditt ljugande) men du har en bra bit kvar."


- Hoppas verkligen att folk förstår när de läser inlägg som det här att du inte har förändrats ett dugg av ”krisen”. Du är inte mer ödmjuk eller mer ”vanlig” nu, exakt samma provokationer som du alltid kört med".


Isabella har ännu inte svarat på kritiken från läsarna.


#isabellalöwengrip #blondinbellaRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby