Bloggaren Maxinne Björk - Rakar inte armhålorna inför samarbeten, samt dricker sin mens


Maxinne Björk sticker verkligen ut med sin konst och sitt sätt att uttrycka sina känslor och konst på. Många av följarna delar dock inte hennes synsätt på livet och kvinnokroppen.


Maxinne berättar i inlägg på bloggen om ett samarbete som gått snett. Företaget ville inte förknippa sig med Maxinnes håriga armhålor och önskade att hon skulle Photoshopa bilderna hårfria. Detta väckte stora funderingar och känslor hos bloggaren som använder bloggen för att ventilera av sig på:


- Genom mina år i denna sociala medievärld är detta den mest obehagliga situation som jag hittills har haft. Och för det väljer jag att avsluta samarbetet mitt i processen och skicka tillbaka sakerna för att jag inte ville bli förknippad med ett märke som hade så begränsade visioner om kvinnlig skönhet. Säger Maxinne och fortsätter...


- Jag skulle göra en stor fotoshoot för ett märke här i Koh Phangan. Jag satte mitt hjärta och själ i dessa foton och personligen ÄLSKADE jag dem. Jag skickade över bilderna. Och de uttryckte sitt obehag med armhålshår, och att "de personligen inte bryr sig om kroppshår" men de vill inte att deras varumärke ska vara kopplat till något sådant.


- Jag är en kreativ konstnär med starka meddelanden och inte bara en vanlig modell / fotograf du betalar för att göra vad du vill.

Jag har en stark livsfilosofi och en andlig väg som jag förkroppsligar i min skapelse // Säger hon


Maxinne tar dagligen emot hat från både män och kvinnor som inte uppskattar hennes "free spirit levnadssätt". På hennes sociala medier överöses kommentarsfälten med kränkande kommentarer om hennes utseende.

Bildkälla: Maxinnes blogg


Men det är långt ifrån första gången som folk vill förändra Maxinne och hennes sätt att uttrycka konst och känslor på. Bilder hon lägger upp på sina sociala medier väcker både hat, avsky, förundran, kritik och givetvis kärlek från dom som delar hennes livsfilosofi.


Hon har tidigare berättat på sina sociala medier att hon dricker sin egna mens och fördelarna med att göra de. Och även lagt upp bilder där hon är insmord i sitt egna mensblod.


- Det finns bara hälsofördelar med mensen och det gäller att ta vara på den. Mensen är nämligen full av näring som går förlorad om vi låter blodet spolas bort. Att ha mens och blöda mycket kan vara en orsak till minskad ork, därför är det bra att minska mensen så mycket som möjligt, säger Maxinne och fortsätter.


- Jag kände väl att Tantra absolut var för mig men att det där kanske var att dra det lite för långt. Men nu står jag här, ca 8 månader senare och även jag dricker min mens”, skrev hon på bloggen.


- Något som är viktigt att tänka på om man bestämmer sig för att dricka sin mens så är det att blodet måste vara färskt och helst i början av mensen. Se till att tömma menskoppen varje timme.


Om man inte vill dricka det som det är så kan man även blanda ut det med annat.


- Jag tycker att det är lite hard core att dricka det som det är, jag kanske kommer dit jag också. Än så länge blandar jag ut det i en kopp te”, skriver Maxinne i ett blogginlägg.Bildkälla: Maxinnes blogg


Maxinne har även väckt stora reaktioner i sitt andra inlägg om just mensen, där hon öppet berättar hur hon fick "feeling" och smorde in sig i sitt mensblod, rullade runt på gräsmattan och släppte ut alla känslor.


Folk blev som galna över inlägget och Maxinne har fått ta emot mycket hat och kritik. Det är uppenbart att en del människor har svårt för hennes typ av konst och att den minst sagt väcker reaktioner.


Dock kan vi inte sticka under stolen med att man blir som förtrollar när man besöker Maxinnes blogg som är ett färgsprakande konstverk med både inspirerande outfit och nakna kroppar.


Bildkälla: Maxinnes blogg


#maxinnebjörk #konst #kreativitet #näthat #armhår #mens #flashmagazine #influencer


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby