Kylie Jenner skippar alla skönhetsbehandlingar under karantänDet är ingen nyhet att Kylie Jenner älskar att experimentera med sitt utseende och vi har sett henne i många olika hårfärger och frisyrer. - Jag har blivit beroende av att förändra mitt hår. Det får mig verkligen att känna mig som en ny person. Jag älskar att känna mig annorlunda och lämna huset i vetskapen om att ingen tidigare har sett mig så här”, har Kylie tidigare berättat på sin gamla blogg. Men under hemmakarantän väljer nu Kylie att låta sitt hår vara naturligt. På sin Instagram visar hon upp den nya frisyren.

- Hälsoresa för håret just nu”, kommenterar hon till videon. Förutom håret ska Kylie även låta sina naglar och ögonfransar få vila.

I helgens livevideo, som gästades av bästa vännen Stassie Karanikolaou, förklarar 22-åringen att hon ser karantänen som ett tillfälle att ge kroppen en fräsch nystart: – Det här är ett så bra tillfälle att ta ut löshåret, naglarna och lösögonfransarna, säger hon.


Kylie Jenner med sitt naturliga hår
Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby