Kylie Jenner visar upp sitt riktiga hår – utan extensions


Bild: CNBC News


Kylie Jenner syns sällan utan peruk och extensions, men i veckan visade hon upp sitt riktiga hår i en video på Instagram.


Om det är någon som gillar hårförändringar är det realitystjärnan och entreprenören Kylie Jenner. Genom årenhar Kylie synts i allt från kort bob till lockigt, långt hårsvall. Dessutom har hon testat på de flesta färger som finns, som gult, orange, blått, lila, rosa och grönt.


Nyligen, bytte hon frisyr och hårfärg igen. Då syntes hon i längre hår än tidigare, och färgen hade gått från att vara svart till att bli ljusbrun.


Kommentarsfältet fylldes snabbt med både hyllningar och komplimanger från de många följarna. Bland annat kommenterade fotomodellen Rose Bertram, och även influencern James Charles, som skrev ”This is IT” följt av ”This hair is so good”.


Visade upp sitt riktiga hår – utan extensions


Kylie Jenner visar sällan upp sitt riktiga hår, men i veckan gjorde hon ett undantag. Då visade hon upp sin riktiga hårlängd i en video på Instagram. I klippet ses hon färga sin utväxt ljusare, och när hon skakar på håret syns det att hennes naturliga hår numera går ner till hakan, betydligt kortare än det vi är vana att se henne i.


- Utväxten är nästan klar”, skrev hon i videon.


Bild: Kylie Jenner Instagram

Foto: TT


#kyliejenner #celebnews #hair #hår #flashmagazine #kändisskvallerRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby