Larmsamtalet som kan fälla Johnny Depp: Det är fejk hävdar advokaterna


Nu framkommer nya uppgifter. Larmsamtalet som kan fälla Johnny Depp. Filmstjärnan anklagas för att ha misshandlat ex-hustrun Amber Heard.


Larmsamtalet har spelats upp under den pågående rättegången där Johnny Depp, 56, har stämt sin ex-fru Amber Heard, 34, på 500 miljoner kronor för förtal.


Det var efter att Amber Heard skrev en debattartikel i tidningen Washington Post om misshandlande män som stjärnan reagerade – Johnny Depp menar att han pekas ut indirekt i den uppmärksammade artikeln.


I den pågående rättegången försöker Amber bevisa att hon harmisshandlad. Nu läggs ett nytt bevis fram i form av ett larmsamtal.


På inspelningen av samtalet hörs en kvinna, som ville vara anonym, ringa och larma om hur en väninna till henne blir misshandlad.


Samtalet inkom den 21 maj 2016 vid halv nio på kvällen – det är samma kväll som Amber Heard hävdar att Johnny Depp slet av hennes hår, tog stryptag på henne och nästan kvävde henne.


– Hej, jag vill anmäla ett pågående övergrepp, det sker i 849 Broadway i Eastern Building i Penthouse (i Los Angeles Dowtown, reds anm) nummer tre, säger kvinnan på inspelningen, rapporterar New York Post.


Hon säger även att det är hennes väninna Amber som larmat henne.


– Snälla skicka dit någon, säger kvinnan på inspelningen.


Johnny Depps advokater hävdar att hela samtalet är en bluff som genomförts i syfte att sätta dit deras klient.Amber Heard och Johnny Depp var gifta 2015 till 2017.

Bild / TT


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby