Lisa Anckarman är studio Paradise nya programledare


Bild: Nordic Entertainment


Studio Paradise med programledaren Smail Alihodzic i spetsen fortsätter sin framgångssaga på Viaplay och Viafree även i vår. Men denna omgång är han tillbaka med en ny programledarkollega vid sin sida - YouTubern och designern Lisa Anckarman.


– Detta är ett uppdrag som passar mig som handen i handsken. Jag skulle nog vilja påstå att jag kan ALLT om Paradise Hotel, säger Lisa Anckarman.


Den 17 februari är Paradise Hotel äntligen tillbaka på Viaplay, Viafree och TV3 med en stjärnsprakande säsong där PH-ikonerna Robin "Mos" Andersson, Paulina "Paow" Danielsson, Anna Pankova och Kristian Täljeblad gör comeback som lagledare.


Studio Paradise har flera succésäsonger i bagaget och är tillbaka med Smail Alihodzic som programledare. Nu kliver dessutom YouTubern och designern Lisa Anckarman in som ny programledarkollega vid hans sida.


– Jag är supertaggad på denna säsong och jag längtar efter att vi snart får ta pulsen på alla deltagare i studion, säger Lisa Anckarman.


Studio Paradise har premiär onsdag 19 februari på Viaplay och Viafree, direkt efter säsongens första parceremoni i Paradise Hotel. Liksom förra årets rekordsäsong av Studio Paradise bjuds PH-fansen på mängder av extramaterial som aldrig visats förr.


Och deltagarna svarar på frågor som alla vill ha svar på direkt efter varje parceremoni. Förbered er på avslöjanden av hemligheter och dramatik i sann Paradise Hotel-anda.


– Det känns superkul att vara tillbaka i studion som blivit mitt andra hem. Jag är sjukt taggad och peppad på denna säsong som kommer bli grym, säger Smail Alihodzic.


#lisaanckarman #samilalihogzic #paradisehotel #studioparadise
Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby