Madonna skadad efter fall på scen


Den världberömda sångerskan är just nu ute på sin stora Madame X-turné där hon minst sagt tar ut svängarna. Men nu ligger stjärnan sängliggande efter ett hårt fall under en konsert.


Stjärnan berättar själv om det otäcka olyckan: 

– Jag föll för två kvällar sedan på scenen när en stol bokstavligen drogs bort under mig av misstag och jag landade på golvet på min svanskota. Jag klarade mig genom showen i går kväll, men bara för att jag hatar att göra andra besvikna, skriver hon på Instagram rapporterar Aftonbladet.


– I dag kan till och med jag förstå att den här trasiga dockan som hålls ihop med tejp och lim måste stanna i sängen och vila några dagar så att hon kan avsluta turnén med ett leende i ansiktet och i ett stycke, förklarar hon vidare.


Madonna har fyllt 61 år men har inga planer på att dra ner på tempot och stjärnan verkar ha planer på att inta scenen igen så fort som möjligt.


#madonna #flashmagazine #kändisskvaller #kändisnyheterRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby