Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Maja Nilsson Lindelöf's kollektion med modekedjan Gina Tricot


Bild: Maja Nilsson Lindelöf blogg


Influencer-profilen Maja Nilsson Lindelöf berättar i ett inlägg på sin blogg om kommande kollektionen ihop med Gina Tricot.


Nu avslöjar den svenska klädkedjan ett helt färskt designsamarbete. Den här gången har de teamat upp med influencern Maja Nilsson Lindelöf och tillsammans har de tagit fram en exklusiv kollektion som släpps våren 2020.


I ett inlägg på Majas blogg skriver hon:


- Men FÖRST testade jag MIN klänning som jag har designat tillsammans med Gina Tricot (TACK FÖR ALLA FINA FINA FINA FINA KOMMENTARER, WOW JAG ÄR HELT SLUT PÅ ORD OCH TÅRAR). Jag var så nervös när jag väl fick testa den (vi sydde in den dagen innan) och tog en bild och skickade till nära och kära och skrev ”VAD TYCKER DU??? VAR ÄRLIG?”. Är väldigt stolt över det här, även om det helt klart är det läskigaste jag har gjort. Skriver hon i bloggen


Bild: Maja iklädd en av klänningarna i kommande kollektionen.

Under helgens Ellegala fick vi en första tjuvkik på resultatet, då Maja bar en av klänningarna som hon specialdesignat tillsammans med modekedjan. En vit klänning i transparent tyg och one shoulder-modell med guldfärgade paljetter i stjärnmönster - snyggt.

– Det här samarbetet har varit en dröm. Jag har handlat på Gina Tricot sedan jag var tolv och nu ska lilla jag få göra det här? Jag har haft sådan prestationsångest, men har fokuserat på att våga tro på mig själv och tänka bort pressen, säger Maja Nilsson Lindelöf i ett pressmeddelande.


Hur många och vilka andra plagg som ingår i kollektionen har ännu inte offentliggjorts, men väntas avslöjas inom kort.